Datum objave: 15. svibnja 2024.
Kategorija: Naslovnica

Dan otvorenih vrata – 8. svibanj

8. svibnja je u prostorijama Centra „Liče Faraguna“ Labin održan Dan otvorenih vrata, a sve sa ciljem upoznavanja šire javnosti s djelatnosti Centra. To je jedan od načina smo započeli s obilježavanjem pedesete godišnjice djelovanja Centra.

Na samom ulazu škole sve posjetitelje dočekala je ravnateljica, Martina Herceg s edukacijskom rehabilitatoricom gdje su upoznale prisutne s logom škole, brošurom i s mogućnošću skeniranja QR koda koji vodi na proširenu digitalnu brošuru, te uputile goste na „punktove“ kod: školskog psihologa, školskog logopeda, senzornog terapeuta, pomoćnika u nastavi, učiteljica edukacijsko-rehabilitacijskog profila, profesorice glazbene kulture i popodnevne odgajateljice.

Za sve posjetitelje imali smo i malo iznenađenje. Naš učenik, Nenad Jugovac, uz pomoć i potporu popodnevne odgajateljice za sve prisutne pripremao je sveže cijeđene sokove.

 

  • Fotografije su spremne u albumu.

 

 

                                                                                                                                               Svim posjetiteljima srdačno se zahvaljujemo na podršci i posjeti!

Pročitajte još

ZAHVALNICE ZA TANJU I NENADA!

ZAHVALNICE ZA TANJU I NENADA!

Dana 15.06.2024. u punoj polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin, dogradonačelnica Grada Labina Federika Mohorović Čekada i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Borjan Batagelj u ime Grada Labina podijelili su zahvalnice...

Skip to content