Edukacijski rehabilitator

kao učitelj u odgojno- obrazovnoj skupini ili razrednom odjelu u Centru radi na ostvarivanju primjerenog programa obrazovanja za pojedinog učenika u suradnji s roditeljima i stručnom službom Centra.

Kroz individualizaciju edukacijskih ciljeva i izradu Individualnog odgojno obrazovnog programa za pojedinog učenika u odgojno- obrazovnoj skupini ili razrednom odjelu, edukacijski rehabilitator primjenjuje posebne edukacijsko-rehabilitacijske sadržaje tj. postupke koji se provode u svrhu uspješnijeg usvajanja nastavnih sadržaja.

Logoped

kao stručni suradnik u Centru radi na uspostavljanju i ostvarivanju rehabilitacijskih programa za učenike s teškoćama u govorno – glasovnoj i neverbalnoj komunikaciji (vježbe pažnje i koncentracije, vježbe grube i fine motorike, usvajanje komunikacijskih vještina, alternativna komunikacija, vježbe artikulacije, jezične vježbe, vježbe čitanja i pisanja, vježbe za poboljšanje tečnosti govora, vježbe slušanja) uz osiguravanje učenikovih individualnih potreba.

Psiholog

kao stručni suradnik u Centru prati i potiče socio-emocionalni, motorički i perceptivni razvoj učenika, pomaže u prilagodbi na novu sredinu, podupire pozitivan odnos učenika s vršnjacima i odraslim osobama te obavlja psihodijagnostiku. Surađuje s roditeljima te ih savjetuje o razvojnim potrebama učenika i odgojnim postupcima. Potiče uspješnu suradnju roditelja i škole kako bi se postigla zdrava školska i obiteljska klima.

Senzorni terapeut

prati i potiče razvoj učenikovih potencijala te provodi individualnu terapiju sukladno njegovim senzornim potrebama u senzornoj sobi. Senzorna terapija provodi se kroz ciljanu igru s ponuđenim aktivnostima na funkcionalan način u cilju da se učeniku omogući razvoj senzornih vještina koje će mu biti potrebne u svakodnevnom životu.

 

Pomoćnici u nastavi

pružaju neposrednu potporu učeniku tijekom odgojno-obrazovnoga procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba, u svakodnevnim nastavnim, izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima.

Administrativno osoblje

Tajnica

Voditeljica računovodstva

Tehničko i pomoćno osoblje

Kuharica

Spremačice

Njegovateljica

Domar/vozač

Noćna paziteljica

Djelatnici u šk.godini 2024./2025.

Učitelji/ce u nastavi: 

IVANA RUKAVINA ZANKETIĆ, VSS, mag.rehab.educ.

KATJA FARAGUNA, VSS, prof. glazbene kulture

AZRA BULJUBAŠIĆ,  VSS, magistra specijalne edukacije i rehabilitacije

ANKA DUŠANEK, VSS, mag.rehab.educ.

KHRYSTYNA ZAHORIY, VSS, magistra edukacijske rehabilitacije – IVA RABAC na zamjeni

MARTINA GAJŠAK, VSS, mag.rehab.educ.

MANUEL RUDELA – učitelj TZK

STIPE BREKO – vjeroučitelj

Učiteljica u domskom smještaju (odgajatelj): KRISTINA JURKOVIĆ, VSS, prof. likovne kulture

Stručna služba:

SUZANA BURIĆ, VSS, mag. logoped

HANA ŠILJAN, VSS, dipl. psiholog

Pomoćnici/ce u nastavi:

NIKOLINA RAČKI

ROBERTA MIJATON

DIJANA RAGUŽ

IVONA KIRŠIĆ

ALDIJANA JOSIPOVIĆ

Tajnica: ADRIANA PLIŠKO, magistra prava

Voditeljica računovodstva: SANJA RUDOLF, VŠS, ekonomist financijskog poslovanja

TEHNIČKO OSOBLJE:

Kućni majstor: DANIJEL LICUL

Njegovateljica/spremačica: NATAŠA RADULOVIĆ

Spremačica:   KSENIJA MERLIN

Kuharica: VIOLETA DIMINIĆ

Noćna paziteljica: NILVANA ČERNJUL

Skip to content